Új hatóanyagok hatásosságának és biztonságosságának vizsgálata.

Cégünk több, mint egy évtizede végez klinikofarmakológiai vizsgálatokat különböző szakterületekben (belgyógyászat, diabetológia, neurológia, pszichiátria, reumatológia, pulmonológia, kardiológia).

Klinikai vizsgálatokA klinikai farmakológia az orvostudomány gyógyszerfejlesztési kutatási tevékenységét jelenti. Fő célja annak megértése, hogy milyen folyamatok zajlanak le a szervezetben a gyógyszer beadásától kezdődően a klinikai hatások kialakulásáig. A hatékonyság és a biztonságosság mellett az esetlegesen felmerülő mellékhatásokat is monitorozzuk.

Működésünk alapelve a humán  II, III és IV fázisú vizsgálatok teljes körű kivitelezésének megvalósítása a legmagasabb orvosi, szakmaetikai színvonalon.

A hatályos jogszabályok és a vizsgálati tervek követését, valamint a gyűjtött adatok magas minőségét saját Szabvány Műveleti Eljárásrendszerünk (SOP) biztosítja. A páciensek vizsgálata és gyógyítása, a laboratóriumi minták és a gyógyszerek kezelése, illetve a vizsgálati dokumentáció tárolása a ICH GCP (Good Clinical Practise) előírásai szerint történik. Sürgősségi esetek ellátására fekvőbeteg intézeti háttérrel rendelkezünk. A gyors és megfelelő számú betegbeválasztást a vizsgálóorvosaink saját betegköre, illetve a kiterjedt háziorvosi kapcsolatunk biztosítja.